Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoetingsmarkt voor 65+’ers in MFC De Roef: Stralend Leven!

4 oktober vanaf 10:00 tot 16:00

Ontmoetingsmarkt voor 65+’ers in MFC De Roef: Stralend Leven!

Ontmoetingsmarkt voor 65+’ers in MFC De Roef: Stralend Leven!

Delen:

Harderwijk, 27 augustus 2024

Ontmoetingsmarkt voor 65+’ers in MFC De Roef: Stralend Leven!

Alle inwoners van gemeente Harderwijk moeten zo gezond en prettig mogelijk oud kunnen worden. Daarom organiseren GA! Harderwijk, Zorgdat, De Harderwijkse Uitdaging en gemeente Harderwijk Stralend Leven! Dé ontmoetingsmarkt voor 65+’ers, waar inwoners met een (bijna) AOW-leeftijd een compleet beeld krijgen van wat organisaties en verenigingen in onze gemeente hen te bieden hebben. Stralend Leven! is gratis en vindt plaats op vrijdag 4 oktober tussen 10:00- 16:00 uur in MFC De Roef.

Stralend Leven! richt zich op ontmoeten, ervaren en inspireren. Het programma van de dag is ingedeeld op basis van drie thema’s: welzijn & zingeving, gezondheid & bewegen en vrije tijd & cultuur.

Meer informatie en het laatste nieuws over het programma is te vinden op www.harderwijk.nl/stralend-leven

Informatie inwinnen of meedoen aan workshops
Bezoekers kunnen bij de informatiemarkt langs meer dan 25 organisaties en verenigingen uit Harderwijk en Hierden voor informatie en advies. Dit varieert van zorgaanbieders tot sport- en cultuurverenigingen. Door de dag heen vinden er diverse demonstraties en actieve workshops plaats. Doe mee aan de sportieve opening door Olga Commandeur of een van de kookworkshops van televisiekok Ramon Brugman. Gooi de heupen los tijdens een workshop salsadansen of geniet van een kleinkunstoptreden. Ook is er een inspiratieplein waar bezoekers elkaar onder het genot van een drankje en een hapje kunnen ontmoeten.
Wethouder Reckman: Gelukkig zijn de 65+’ers van nu een stuk vitaler dan vroeger – of dan we toen dachten. De meesten van hen staan nog midden in het leven en willen niet achter de geraniums zitten. Ze zijn actief, fit en willen graag blijven meedoen in en aan de samenleving. Ik vind dat enorm waardevol. Het draagt bij aan hun eigen welzijn, maar ook aan de samenredzame samenleving waar ik als wethouder voor sta. Met Stralend Leven! helpen we onze ‘jonge ouderen’ graag op weg om lekker bezig te blijven. En wie weet kunnen ze daarmee een steentje blijven bijdragen aan de maatschappij. Harderwijk zijn we immers samen, ongeacht je leeftijd of de levensfase waar je in zit.’
⮘⮚
Werhouder Maarten Reckman:
Meer informatie
Team Communicatie, gemeente Harderwijk
Tel. 0341 411 911
E-mail: communicatie@harderwijk.nl (persvragen ook via dit e-mailadres)